Намистечко

Виросла калина в нашому садочку
У білому цвіті, наче у віночку.
Червоні кетяги додолу звисають,
Вони калиноньку нашу прикрашають.

ПРИСПІВ

Намистечко, намистечко, намисто калинове,
Намистечко, намистечко, намистечко чудове.
Намистечко, намистечко, на себе одягаю,
В намистечку з калиноньки я пісеньку співаю.

В платтячко зелене одяглась калина,
Стоїть серед гаю, неначе дівчина.
На неї зозуля сіла закувати,
Буде ця пташина роки рахувати.

ПРИСПІВ

Наче наречена, у фаті й намисті,
Вся в шикарних шатах, в зеленому листі.
Намисто червоне у білому цвіті
Милує всім око в тому розмаїтті.

11.12.2019 р.


Рецензии