Щедрий благовiст...

Чом так місячить,
Зорями блищить
Небо цілі нічки,
Бо різдв’яний піст,-
Щедрий благовіст
Запалює свічки…

Дівчата не сплять,-
У святки під стать
Їм від Катерини
З гаданням той лік,
Що несе весь рік,
Які будуть днини…

Хай життя летить
У щасливу мить,
Де квітне довкілля,
Що дарує злет,
З ніжністю букет,-
Казкове весілля

А жінки старі
О цій же порі
Думками з безмов’ям
Бажають усім
Наповнити дім
Достатком, здоров’ям!
11.12.2019р.


Рецензии