Укр. Про що пишу в сво1х в1ршах

Скоро зима у нас настане,
вода замерзне на ставках,
лише життя кращим не стане
про що пишу в своїх віршах.
Стоять пусті в райцентрі хати
одні розвалини у селах,
їх вже зібралось так багато,
таке життя вже не веселе.
Стоять пусті колишні ферми,
зникло рогате поголівя,
а люди ще не всі померли,
без живності у них подвіря.
Товаришів давно немає,
всюди одні пани, пани,
ніхто на краще не чекає
з позаминулої весни.
Лише Таракс колись сказав
що треба людям цим робити,
де вражу силу він назвав,
та чим цю волю окропити.


Рецензии