To Agio Fos k esh akran sin zoin...

To Agio Fos k'esh akran sin zoin...
Oden en o Theos ateliomenos....
Kratoun ta ahparagmata sin gin
Sa emorfa kevotya klidomena...

O dikastirts agligora soumon..
Kanis ki kser nto avrion tha ferne...
Ke so taksid s'eson so isternon
Ta plouta nto e'kerdises mi perne...

Elefterouse me ti prosefhi..
Elpida ke egap laronne pshia...
Ke mirostaz to eman so kormin
A sin Ikonan me polla efshia...


Рецензии
Благодарю за прекрасные произведения ,с уважением.

Циала Отарашвили Келасова   21.06.2022 11:52     Заявить о нарушении