Слова

Домовлюй.
Договорюй: бо слова
колись-бо перейдуть й тобі за плечі
й за білим світлом шепітка луна
хіба ледь чутно з берегів тих слів доплеще:
Тих кинутих у втечі берегів
красивого життя
що так кружляло -
немовби й смерті не було - все мало.
Хто знає - просто каже, що нема
Її: принаймні досі не бувало...

За білим світлом світлий янгол заспіва
тобі тобою договорені
Слова.


Рецензии