Наьна цIай - Праздник Матери

Са хьамсара Нана!
Фаьра хилда хьа вахар!
Селхан, тахан, кхоана –
Ираз да хьоца ваха.

Са кIаьда Нана!
Хала а яле зама,
Хала долча хана,
Хьоасташ я хьа оамал.

Са безаме Нана!
Тахан да хьа цIай,
Хьоца массахана
Цхьана хилда вай!

Дукха яха хьо, Нана!
Дукха да хьога ала:
Хьона мел деза хIама
Лолда хьона Дала!


Рецензии