Про горилку

Кажуть куме, що горілки -
В день Ви п'єте літру?
Так і є - всього лиш стільки,
Бо ж в кишені - вітер...

П'ю я мало, скажу правду -
Й, справа тут не в грошах,
Бо я випити насправді -
Більш відра не зможу...

10-12-19.


Рецензии