***

Двоє ідуть по дорозі
Зорі їм світять ясні.
Шепочуть гнучкі верболози,
Шепочуть їм трави густі.

Для них усі дні, усі ночі,
Дорога для них лиш одна.
Доля на щастя пророчить,
На вірність пророчить вона.

З’єднались два серця, дві долі,
Ідуть по дорозі одній.
Туманом зникають у полі,
Їх ранок рожевий зустрів.


Рецензии