Щасливий я

У світ пішов я вже від мами,
Від мами шлях уже проліг,
Прийду до неї я стежками
Й вклонюсь низенько їй до ніг.

ПРИСПІВ

Мама життя дарувала,
Для мене назавжди – свята,
Зі мною ночей не доспала,
Як живу – то щодня запита.
Дякую, рідная нене,
За те, що вела по казках,
За те, що молитви за мене,
А вві сні ти проходиш в житах.

Матусю рідну в серці ношу,
Думками з нею я завжди,
Пробач за все, як можеш, прошу,
Й далі життям, мамо, веди.

ПРИСПІВ

Щасливий я, що маму маю,
Й велике щастя чути: « Син»,
З світів до неї поспішаю,
З своїх протоптаних стежин.

ПРИСПІВ

10.11.2019 р.


Рецензии