Миралья

Maria Miraglia
22 ч. ·
A LEAF

The mild wind tonight
caresses my face
sweetly cuddles me
and I'd be a leaf
let it take me far
on its wings go
through valleys and mountains
cross the oceans
see from a distance
the lights of the houses
the lamps of boats at sea
reach a remote land
to hear the voice of silence
and feel one with the immense
@ Maria Miraglia

Лист лист

Легкий ветер сегодня вечером
Ласкает мое лицо
Сладко обнимашек меня
И я был бы в
Пусть это далеко меня далеко
На его крыльях идти
Сквозь долины и горы
Крест океаны
Увидеть с расстояния
Огни домов
Лампы лодок на море
Добраться до дистанционного земли
Чтобы услышать голос тишины
И почувствуй себя одним с огромным
@ Мария Миралья


Рецензии