Thank you for your friendship

Thank you for your friendship ...
It is precious this action ...
Friend, who understands and supports ...
This is what heals the heart's wounds ...
That's what could help you become yourself ...
To deliver your community development efforts ...

Спасибо за вашу дружбу ...
Ценно это действие ...
Друг, который понимает и поддерживает ...
Это то, что лечит раны сердца ...
Вот что может помочь тебе стать собой ...
Чтобы обеспечить ваши усилия по развитию сообщества ...

Tusen takk for vennskap ...
Det er dyrebare dette handling...
Venn, som forst;r og st;tter...
Dette er som helbreder hjertets s;r...
Det er det som kunne hjelpe deg ; bli seg selv...
For ; levere din innsats for samfunns utvikling...

10.12.2019 Zoja Sperstad


Рецензии