Новы этап

Тук - тук, б'ецца сэрца, тук - тук,
Рытм рваны, трывожны стук.
Бо занядужала яно ад мук
І згасае без родных рук.

Цік - так, ідзе гадзіннік, цік - так,
У галаве ў дзяўчынкі бардак.
І паводзіць сябе як дзівак,
Не мінае ўлюблёны кабак.

Кап-кап, льюцца слезы, кап-кап,
У жыцце прыйшоў новы этап.
Па мінуламу рыжаю лапай "Драп!"
Волю думкам, ідэям... ды стосіку мап.


Рецензии