***

вогники мигають на вітринах

люди раді посміхаються


літаю я немов на крилах
 слава богу не печалюся ..
новий рік несе удачу

я щаслива уже не плачу

жду якихось перемін
 біла криса вже в мені
дарує щастя і достаток
немає розбрату немає сфаток..
закінчилася війна
досягли хто криші
досягли хто дна

та я щаслива хоть живу одна

мені послав господь з небес перлинку радості
іде процес
 
ЛЕВКО РОДИВСЬ
ПРОДОВЖУЄ ЛЮДСЬКЕ
ЖИТТЯ
 КАЖУ ЙОМУ БОРИСЬ...

ЖИВИ У ЦЬОМУ СВІТІ ДОПУТЯ...

ПОЧУВ КАЖИСЬ...

такий красунчик
 розумняка...
вже сидить
по своєму балака...
росте хорошим
я радію
на благо з правнучком
живу і дію....


Рецензии
яке це щастя...
я прабабуся...

а що помру цього боюся...

я не побачу білий світ ...

і не пошлю палкий привіт...

онукам правнукам
і дітям...

Вера Деревьянко   14.12.2019 00:53     Заявить о нарушении