***

Лови мої сни, за тисячі кілометрів
Вони випливають з глибин, де живе альтер-его.
Зривай мої думи, немов листя із кленів,
Смакуй мою душу, як підлітки «Колу» чи «Рево».

Лови мої сни, вони такі кольорові,
Як райдуги, що в стилі хіппі,
Чим дихав Боб Марлі,
Я хочу побачить в юрбі, доторкнутися знову,
В житті обминаючи всі таблички і граблі.

Лови мої сни, вони осінні нащадки,
Де ми лише разом на рівні, де є підсвідомість.
Бо погляд, як постріл, і знову
Попала я в пастку.
Які ти розкидав, шукач мій, безстрашний, безсовісний.

19.10.19


Рецензии