Ми спалахи на небосхилi долi

Миттєві спалахи на небосхилі долі,
Жаринки крихітні у всесвіта долонях -
Витаємо, кружляємо по колу,
Потреб і мрій у вічному полоні.

Бажаннями піднесені угору,
На повні груди спрагло вітер п'Ємо!
І крила нам дарує світлий янгол.
І завжди поряд лине темний демон.

Фортуною ціловані і биті,
РвемО і пестимо чужі і власні крила.
І обирати мусимо щомиті,
Якого з янголів в душі вирує сила...


Рецензии