Змагають почуття жагою

Змагають почуття жагою
Осінньої журби свавілля -
Печалі всі найліпше гоїть
Любові зрілої розкрилля...

І мудрість, вплетена у думи,
Радіється дощів кантаті
І журавлів прощальним сурмам,
Сніжинкам на руці хрещатим.

Єлей щоденної розради
Так жадібно єство вбирає!
І ярих прагнень міріади
Життя наповнюють розмаєм!


Рецензии