Прости Ти ворога свого...

Прости Ти ворога свого –
Простити «Друга», може кожен …
В окоп нас всiх гнiвне звело,
Та подолать цей гнiв ми зможем …

Вбиваем божий твiр – лiт пьять,
Людина з Богом – не тварина …
Бог Сина дав за нас – розпять,
Вiйну похвалить – лиш скотина …

Лице, без духу – лиш в мерця,
Нас всiх розсудить Божий Суд,
I  все i  всi  - в руках Творця,
I  ми живi, поки ми тут …

Моя Ти, леле, в отчiм домi,
У днi  веселi  та сумнi,
Покiрна будь Ти примхам долi  –
Неси Ти Господа в собi  …

01.12.19г          23:15;         Москва


Рецензии