Горобине

Сьогодні зрання
день горобиний.
Метке життя їх -
процес глибинний.
Ні-ні та й свари
між горобцями.
Як на футболі
поміж гравцями.
Ще й переваги
їх свара має.
Не на футболі -
судді немає...
Та все минуче.
Картинка свіжа -
пташок навалі
дісталась їжа...

Грудень 2019


Рецензии