Катерино

Катерино, Катерино,
Прийди знову під калину,
Буду тебе там чекати,
Обіймати, цілувати.
Катерино, Катерино,
Чорнобровая дівчино,
Соловейка ми почуєм,
Під зорями помандруєм.

Катерино, Катерино,
Розкажи мені, дівчино,
Що у тебе на серденьку,
Скажи мені, дорогенька.
Катерино, Катерино,
Дзвінка пісня твоя лине,
Про Карпати й полонини,
Як у річці вода плине.

Катерино, Катерино,
Чорні брови, очі сині,
Ти, наче в росі скупалась
І душею закохалась.
Катерино, Катерино,
За тобою давно гину,
Полонила серце й душу,
То ж кохати тебе мушу.

Катерино, Катерино.
Ой, ти дівчино-рибчино,
Скільки сонця, скільки світла,
Щоб ти завжди, мила квітла.
Катерино, Катерино,
Зійдуться стежки в єдину,
Зацвітуть волошки в житі,
Бо коханням ми сповиті.

08.12.2019 р.


Рецензии