Панялi, саблi, скалку?

То зарэ тістка дасьць шпань!

Прыветы в7 домашнім!
А в нас тут гондэ краvа вv!
Ну, банкы всі выносыть
Якыjся ныдорослыj.

Сегодня v выходноj в 7к.
А нам-то шо вvэ с того.
І вота: з голда-карты
Хрісь-хрісь – і ныц нымае.

Бо е вvэ v гавтоматы,
Дывысь но, даv в Баландыч!
І ек то пак узнаты,
Чы Вася злодыj гадкыj.

Ну, как. Купыв мы сало
Да шэ шось во шыкарнэ.
А ва у, ох, порталы
Ны портыця j ны рамка ш.

І мы з відок-іскатель
Даваj тут полоскатысь:
Э, там! Тут ныстандартна
Па сёлах сітуацыjк!

Деvурныj і сказав твар:
Дырvыся бодро, хара!
Бо еслі j Васьцы пастка,
То гэ уvэ хана в7.

От мы j прышовш дохаты:
Э! здрастуj, друг-хозяін!
Тут вам мы озраsаІм
Шэ 30 капыль з маслав.

Так моvня j всё проспаты,
Колы вдруг закрывають
Магазін ва в штырнацыть
І но аvны на пятніц
УзнаЕш рызюльтат змеjск.

Колыся Аню нашу
Зныганьбылы баланды.
Ну, v выjшла ныдостача,
Шо трэ корову vадным.

І вvэ ны допускаты
А ны і до тілятніц!
Куды! Бо господар став
Гордеj да Ніколашка.

А зjіхав но заразка,
Как тута j вся бык скаска:
Тыпэркы наша шваjка
Во в7 раёны краsа.

Шо хоч в jіjі куплеjтэ!
Хоть vараны катлеты j
Лопаты з юхты самы
І навыть быс люфта к нім.

О гэтак трэ бо маты
Хоть клёпку головатым.
Товді і підэ справа
В Подыsах і Опадыs.

…ну, а насчот тыj карты,
То грошкы воз…враг…sать нам.
І в срокы самы страшны:
Ну, дэсь, хі, посліj завтрак.

...а вам, у7 іздатільсф,
ВдараІм файны квяты.
Бо но за пару ж баксый
Ужарать кніжак 5 гаж!


Рецензии