Я буду iти на мiсяць

Я буду іти на місяць.
Навпростець, повз скіфські стовпи,
Підхопивши ритм, ніби грип,
Без зайвої боротьби.

Я не маю імунітету
До його символіки й рим.
І крокую на місяць вперто,
А підбори повторюють ритм.

Так, я буду іти на місяць.
І я, певно, колись дійду.
У торбинці буде ця книжка
В межирічненьскому квіту.

І коли поспитає місяць,
Де я ритм підхопила цей,
Відповім: „Там був срібний лицар”.
І згадаю сумне лице...

16.11.19


Рецензии
Ніжно і романтично.вірш просто зачаровує своєю легкістю і теплом.

Мечтатель Забытых Дорог   25.02.2020 08:20     Заявить о нарушении
Дякую за теплий відгук! ))

Наталка Змиивна   25.02.2020 20:23   Заявить о нарушении