Люди едут с Украины

Люди їдуть з України
І шукають кращу долю,
Бо немає в них вже сили,
І багато в серці болю,

Що не можуть в цій країні
Будувати власне щастя
І тому на Батьківщині,
Так багато втеч за щастям.

06.12.2019


Рецензии