Червонi маки... укр. пiсня

Слова Романа Савицького

Мак червоний між житами,
Срібний місяць над полями.
В ніч таку, коли все спить,
Щось у житі шелестить.

То нещасная дівчина, -
А любов в усім причина,
Що збирає маків цвіт,
Плаче, тужить на весь світ.

Червоні маки, квіти кохання,
Болючий спомин, тихе ридання,
Червоні маки, чудові квіти,
І згадка в тім минулих літ.

Мак червоний між житами,
Срібний місяць над полями.
В ніч таку, коли все спить,
Щось у житі шелестить.
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Грудень, 2019р


Рецензии
Красивая песня. Люблю украинские песни.
Спасибо !

Юлия Булавина   31.01.2020 20:28     Заявить о нарушении
Спасибо, Юлия. Приходите, читайте...и пойте!

Лариса Геращенко   31.01.2020 20:58   Заявить о нарушении