Романтично

Що не кіт - романтик,
й кицям романтично.
Власне - це відчути
можете практично.
Березень. Глибокі
небеса й прозорі -
де коти і кішки
ходять попід зорі.
Всі такі ефектні.
Всі такі поважні -
як лишень бувають
мрійники відважні.
А як ніч - дисканти,
і палкі сопрано.
Вельми починають
веснувати рано...
Шле котам і людям
березень надії.
Отакий, малята,
романтизм у дії...

Грудень 2019


Рецензии