Кот под деревом. Пер на болг. Росен Русев

КОТ ПОД ДЕРЕВОМ СИДИТ
Автор: ЛИЛИЯ ОХОТНИЦКАЯ

Кот под деревом сидит.
У него весёлый вид.
Приходите вы сюда -
Посмотрите на кота!
Котик умывается.
Оля улыбается.

 
Превел: Р. Русев


Коте под дърво седи.
И е весело на вид.
Вий елате тук сега-
Котето ми погледнете!
То със лапички се мие,
А пък Оленка се смее.


Рецензии