Часи розiтненi спроквола i жорстоко

* * *

Вот она, суровая жестокость,
Где весь смысл - страдания людей!
Сергей Есенин

Часи розiтненi спроквола i жорстоко,
Продажнiй день ласкає глупу нiч.
Обiцянок нектар про людське око,
Лаштує вiрi ненаситну пiч.

У нiй згорають вороги i друзi,
Вогнем зайшлася правда i брехня.
Душа народу зводиться в напрузi, -
Забута, забур’янена стерня.

Та що посiяли, те завтра будем жати,
Я не вагаюсь нинi нi на мить.
Правдивi партiї, вiдвертi кандидати,
- Чи вам людськi страждання зупинить?


Рецензии