ВАМ...

Напишу я тобі слова,
Як без тебе душа тріпоче...
У цю ніч під місячним сяйвом,
Я мережками розпишу
Все що серце мені шепоче...
Над засніженною землею
Понесу у ніч оберіг,
Колискової наспіваю прилетівши
На твій поріг...
Не помітиш у сон загорнутий
Що тебе обіймала крилами
І до ранку легеньким дотиком
Я твій сон сторожила...
Відлечу знов у свої світи
Коли сонце засвітить ранок
Щоб віршем тобі проказати
Про моє красиве кохання...


Рецензии