До воскресiння пару крокiв

Життя розкидане на миті...
Стою над прірвою буття...
І розумію, що розбиті
Всі сподівання, почуття...

В той час лунає поруч Голос,
Того, Хто дивиться з Небес:
"Я був розп'ятий, зніс всі болі,
Але на третій день воскрес!"

До воскресіння пару кроків,
Коли вмирає твоє я.
Той, Хто ожив - крокує збоку
І забирає біль та страх.

У смерті вже немає права...
Життя дається на віки!
І Небеса і Божа Слава
Вже нові створюють думки!

І серце пісню Неба чує,
Яку співатиме завжди!
І дух радіє, як відчує
Нові незвідані світи!

Перед Лицем і Троном Бога
Немає горя, смутку, зла..
Там вічна Радість, Перемога,
Що увесь світ перемогла!


07.12.2019.  м.Київ


Рецензии