Музика душi

Ми граєм музику, яку душа бажає,
І смичком ми по струнах теж ведем.
Та хтось той смичок, наче забирає,
І вже не так його ми проведем.

Ми граєм музику, яка із душі лине,
Яка дзвенить в душі усе життя.
Вона, мов цвіт і ягоди калини,
Її в душі плекаєм, мов дитя.

Ми граєм музику, яка душі є мила,
Та, наче смичок вирвав хтось, на жаль,
Неначе пелена душу накрила,
І опустилася років наших печаль.

Ми граєм музику, яку в душі лелієм,
Й божественно так смичок гладить струни,
В ту мить усю печаль свою розвієм
Й покрутим колесо життєвої фортуни.

Ми граєм музику і грати будем вічно,
Й ніщо нам не завадить це робить,
А грати будем ніжно і велично,
І наша музика так з нами буде жить.

06.12.2019 р.


Рецензии