Грудень-2019-2

Чекаємо нових відчуттів у грудні
і перший сніг потихеньку тає
темніє рано - вулиці безлюдні
Де свято? - серце нас питає...
Самотньо старий ліхтар світить
дорогу показуючи нам у майбутнє
закоханий відразу шлях помітить
для інших краща доля недоступна...
Кохання створено не для вистав
ми не звертаємо увагу на погоду
без щастя жити вже нема підстав
і знайдемо в обіймах теплу нагороду...


Рецензии