Фiглi

Всі коти і киці -
ще які фігляри.
Ось і мій вдягнути
ладен окуляри.
Ви лишень погляньте
на мого пампуха...
Настромляє дужки
вже собі на вуха.
Що воно там бачить -
варто лиш гадати.
Фіглі.
Може дійсно
їх коту віддати?!..

Грудень 2019


Рецензии