Инадымыз...

Dedim: "M;n gedir;m!", dedin: ";z;n bil!",
;z;m; baxmad;n, s;sin d; titr;k.
Q;lbimd;n ke;;ni dem;di dilim,
;nada dir;nib susmu;du ;r;k.

M;n ki dediyim; pe;iman idim,
;naddan o yana gedirmi bir yol?
M;n s;nd;n ba;qa bir cavab g;zl;dim,
S;n d; inad etdin, s;yl;yib: "Sa; ol!"...

Birc; yol baxsayd;n onda ;z;m;
Q;lbimi, hissimi g;r;b duyard;n.
Bir an dikils;ydi g;z;n g;z;m;,
S;n m;ni getm;y; ;;tin qoyard;n!..

S;nd;ra bilm;dim bo; q;rurumu,
S;z ;;xd; a;z;mdan u;an qu; kimi.
Bir s;z; b;nd imis e;qin sorumu-
G;r;k atmayayd;m onu da; kimi.

;ll;rin m;hn;ti a;d; g;z;m;,
Bils;ydim, dilim; bel ba;lamazd;m.
Vaxt;nda des;ydim ;r;k s;z;m;
;ndi ;l;n e;q; yas saxlamazd;m!..

17.03.18 г.


Рецензии