Почему так холодыця спiнка вш,

Ек но кавкныш от Савкы, гы, сырку

Почему так не хочеца 2гаца?
Моvэ, гэ уvэ, ек быто в Штір-ліца?
Ну, якыjся прам штырь шось крычыть аv.
Да, ого, і разборчыво  вvо v.

А тыпэр мы посмо3мо Брылыка V.
Ну, чого гэто він росходывся нам?
Ах, да вот  vэ какія пак темкы:
Трэ смытанкы урізаты Серvу V.

І vуvvыть аvны sося в потылыцы.
Быто там е якася дротыночка .
Ібын біта дана – гонды пышыця,
Ну, чытаты колы впопыркы.

В нібісі пролытілы курлыкалкы.
І заділы за заднічку Кіціка.
От міj Тігр туткы і росходымшыся:
То пудтопік, а то j погасыф ш.

Ты іды да одразу нагріjся влад,
Ек ано шо у ізбу іс Пінска аv.
От товді мы і скаvымо: ріv хлібць
Да хучіj вмаv горілкы.

Ібо в Мняв гонды во спіртзаводык.
Да шэ j, оj, с холодільніком новым.
От на дідка j напалы корівкы.
Да з вылызныjі лі3.

Шо, до діда j дорогы ны выдно?
Так вгасы jды хучіj гындэ свічку ш.
Мо, тоді ексь поjмэш, шо j быз дріsыj
Ныазмоvна vынытысь.

Мы бо пікар такыj очэвідныj,
Шо j пак е колы дров нанысті в сіньць.
Шоб оно хто подав бідныj кішцы
Дэ якого смырдючого ш мыша.

А быз сміху – ну, шо ззіv вам кыслого,
Ах, коб но в vывоті ны пілікало.
Трэ v оно 25 тыs мікробыj.
О, тохда ты і Кот нам Учоныj!

Всё полезно у vлоб з бесь.


Рецензии