Thanks a lot my kind friends

Thanks a lot my kind friends ...
You are my inspiration for the creative day ...
The art is created for friends ...
The art is pleasing to friends ...
Art heals difficulties ...
Beauty That Will Save The World ...
There is love between friends ...

Большое спасибо, мои добрые друзья ...
Ты мое вдохновение для творческого дня ...
Искусство создано для друзей ...
Искусство радует друзей ...
Искусство лечит трудности ...
Красота, которая спасет мир ...
Это любовь между друзьями ...


Tusen takk mine snille venner...
Dere er min inspirasjon for skapende dagen...
Kunsten skapes for venner...
Kunsten er behager for venner...
Kunsten helbreder vanskeligheter...
Skj©Єnnhet som skal rede Verden...
Det er nestekj©Ўrlighet mellom venner...

Zoja Sperstad 06.12.2019


Рецензии