Слушнi вечорницi

Cлушні - вечорниці
полюбляють киці.
Де небес левади –
мають променади.
У жіноцтва взято.
Муркотять завзято.
Гомін – як на зборах…
Ще би на підборах,
а і капелюшка.
Від принцес – їх ушка...
Й інші всі принади
варті серенади!

Грудень 2019


Рецензии