Каганець любовi

Куди зникає перший подих
любові,що окриює серця
І ніжних рук  ласкавий порух,
яскравий вогник каганця?
Чому й куди все те зникає,
що цінне донедавна ще було?
Чому надію серце не плекає,
що ще повернеться любов?
Якщо в багаття дров не класти,
то чи горітиме воно?
Якщо не трудишся над щастям,
то зникне й перше те зерно...


Рецензии