Кроп вницьк й сп лц п сьменник в На день 35-р ччя

Наснаги вам, творці і корифеї!
Майстри гучного слова і пера!
Чи не частять, бува, роки та ювілеї?
Ось і сьогоднішній тихенько догора

Та хай ім грець! Вони собі минають…
І не такого в світі вже було,
А все одно поети виживають
І білий світ для них не западло!

В шухлядах безліч  віршів і романів,
У файликах пригніченно лежить,
А там про все: про правду, про тиранів,
Любий хто прочитає – задріжжить.

Чому рокам, та й не загальмувати
Воно ж бо йолі-палі 35!
І мабуть будуть свитки ті читати
Хоча доречно було б випивать.

Послухають єпохи ваше слово,
Підкорегують деякі діла,
Це тю для них! Моргнув і все готово,
І в лютому троянда розцвіла!

І спонсори юрбляться під дверима,
І меценатів решта під вікном,
І тільки білий світ очима блима
То ж ви його пригощуйте вином.

Уважніше,  поети, літописці
Бо успіхи це діло запальне
Читайте, є на кожній палітурці
Один великий вислів – промине.

Чого це я подався до сумного?
А хто його сьогодні розбере
Душа ж, вона, не знає вихідного
Ані ключив, ані замків, ані дверей

Пишіть брати, тоненьке помічайте
Навчайте нас, хвилюйте і будіть
Можливо ляпнув зайве -вибачайте
Незграбного сірому пощадіть.

Ви самогон давно відкоркували
Хіба ж я це, по вашому, стерплю
Тим більше ви вже всим поналивали
І я  в Дніпрі за вас собі наллю!
;


Рецензии