Захисникам

День захисника Вітчизни й Збройних Сил –
Важливий й необхідний дуже день,
Важливо мати надійний міцний тил,
Та дякувать захисникам треба щодень.

Я вдячна Вам за захист України,
Що ви на стражі миру стоїте,
Що  ви оберігаєте Вкраїни-неньки стіни,
Бо Україна – це для нас святе.

Ви мужні, ви надійні і безстрашні,
Ви вольові, відважні й гідні захисники.
Не завжди волі ви своїй підвласні,
Та про Україну рідну в вас думки.

Велика дяка, низький уклін і шана
За все, що ви робили й робите для нас.
Та в України кровоточить рана…
Поверніть нам, рідні, назавжди мирний час!

Хай та страшна доба вже завершиться,
Щоб більш ніхто не гинув у бою.
Хай пісня перемоги вже поллється,
За це молитву я щодень молю.

06.12.2019 р.


Рецензии