Вiд щирого серця - 2

Из альбома "Маленькие Приятности"

«ВІД  ЩИРОГО  СЕРЦЯ...»

Наташо! Я Вас з Ювілеєм вітаю
В цей гарний, святковий і сонячний день!!!
Міцного здоров'я на роки бажаю!!!
Чудових хвилин золотих діадем!!!

Добробуту! Злагоди в дружбі й любові!!!
Безмежного щастя! Натхнення в очах!!!
Родинного затишку! Доброї долі!!!
Душевного спокою в добрих піснях!!!

Любові, що сповнює серце до краю!!!
Та щирої ніжності всіх почуттів!!!
Надія та мудрість хай віру вселяють,
Що щастя є дійсно прекрасне в житті!!!

Палає нехай вогник радості в серці!!!
Яскравою буде картина життя –
Вражає красою подібно веселці
Та сповнена барвами світла й тепла!!!

P.S.: На фото - мой юбилейный подарок
ручной работы.


Рецензии