Киця мандрiвниця

Он у темряві майнула
тінь пружна попри гілля.
Киця в темряву чкурнула,
щось муркотячи здаля.
Світляки очей невгасні
видають її стрибки.
Мандрувати буде - поки
не розставить всі крапки.
Ніч не спатиме красуня -
зір вивчатиме взірці.
А коли зорю зустріне -
хутко рушить навзірці.

Грудень 2019


Рецензии