Згорiвший день

* * *

Коли згорає день у безнадiї,
Душа конає змучена на палі
Всiх сумнiвiв. Хисткi в сум’яттi мрiї
Вервечкою бредуть. А днi бувалi

Регочуться вiд пуза. Тiльки чвари
Бiснуються у пошестi iдеї
Всепрощення. В ганчiрку знай сховали
Завзятi люди вiд людей. Своєї

Совiстi змордоване видiння.
Грiхи сплелися з милосердям. Дзвiнко
Карбує крок брехня. Одне промiння
Непiзнаного щастя грає пiнко.


Рецензии