I m glad someone understands me

I'm glad someone understands me ....
Those who respect me both as an artist ....
Those who respect me as a woman also ...
I love to inspire people ...
This is my artistic task ...

Я радa, что кто-то понимает меня ....
Те, кто уважает меня как художника ....
Те, кто уважает меня как женщину, тоже ...
Я люблю вдохновлять людей ...
Это моя художественная задача ...

Jeg er glad at noen forst;r meg....
De som respekterer meg b;de som en kunstner....
De som respekterer meg som en kvinne ogs;...
Jeg glad ; inspirer mennesker...
Dette er min kunstnerisk oppgave...

04.12.2019 Zoja Sperstad


Рецензии