Минуле вiдбираe змiст майбутнього

Минуле відбирає зміст майбутнього,
Мурує розділові міражі,
І накриває хмарою могутньою
Зневіри заморочені Світи…

Минуле заколисує у спогадах,
Приховує Дороги і Мости,
Що не дають загибіти у мороках,
Що крізь Любов об’єднують Світи…

Минуле приголублює жертовністю,
Дарує жаль за тим, що відбулось,
Страхіттями звеличує історію
Світів, які забули про Любов…

Минуле відвертає від насущного,
Від радісних миттєвостей буття,
Тримає у лещатах сну облудного
Світи, що відцуралися Творця…

Минуле віддзеркалює невпевненість
У власній силі, в виборі Основ,
Товче у ступі дати, факти, терміни…
Життя Світам дає лише Любов…

04.12.2019


Рецензии