Минуле

Набридло щоразу втрачати
Тебе у кошмарах своїх —
Щоночі спросоння кричати,
Забувши про радість і сміх.

Життя моє знову похмуре,
Самотність у мозок довбе.
Я знов поринаю в минуле
І знову втрачаю тебе.

© Alice F. (05.12.2019)


Рецензии