Снiголiпний снiгопад

            Світлій пам'яті бабусі Марфи Андріївни

Сніголіпний снігопад!
Сніголапний...
Обійма бабусин сад
Так неквапно...

Навесні засипле снігом
Вишневим,
У серпанки загорне
Яблуневі.

Посхиляються гілки,
Як бабуся, -
Серця пам'яттю
До неї горнуся.

Смакуватимуть в душі
Соковито
Вишні й яблука,
Дощами умиті.

...Саду вже того нема
І бабусі...
Вічний спомин. І зима...
Білі гуси.

                м. Донецьк, 03.-05.12. 2019


Рецензии