З днем народження

З Днем народження тебе вітаю,
І від усієї душі бажаю:

Нехай у домі буде всього багато,
Нехай гості збираються на твоє свято.
Щоб удома всі були здорові,
В добрі, у щасті і в любові.

Щоб настрій був на висоті,
щоб ладилося все в житті,
Були б щасливі твої діти ...
Чого б іще тобі хотіти?

Живи! Люби! Пиши! Твори!
Все краще від життя бери.
Сміливо плекай свої надії.
Нехай здійсняться твої мрії!

Щоб щастя навіки жило в твої домі,
Щоб поважали і друзі й знайомі.
Нехай мир і добро будуть з вами віднині,
У всьому світі, і у нас, в Україні!

З Днем народження!


Рецензии