Драчка

Новина уголос
йде і шепітком...
Кіт Маркіз в під'їзді
чубився з Бровком.
Ох і неприємна
драчка отака.
Звісно - додалося
шрамів у Бровка.
У Маркіза вухо
відтепер - гламур.
Хто з них перший здався -
радше ні мур-мур...

Грудень 2019


Рецензии