Замок на п ску

ТРОЯНДА ВІТРІВ

І КВІТИ У МОРУ

ДРАКОН НА ПІСКУ

І САКУРА В ВОЛІ

ДЕСЬ ПТАШКА СПІВОЧА

В ТУМАНІ І ЗАМОК

НА ПІСКУ СХІДЦІ

ПРОТИ МОРЯ БРИЗ У МАРИВІ

В ВІСНІ БІЛІ ЛІЛІЇ В ВОДІ

БІЛІЇ ТРОЯНДИ СХОДЯТЬ

КВІТКА ЧОРНА НА ГОРІ

БІЛИЕ НАМИСТО У ТРАВІ

У КОНВАЛІЯХ В РОСІ

В ВИДНОКОЛІ В ДАЛИНІ РАЙДУГА

НАД ЗАМКОМ СХОДИТЬ

САКУРА РОЗКВІТЛА В БУЗИНІ

В АМИТИСТИ ЗОРЯНЕЕ НЕБО

СЯЄ ШЛЯХ У ЗАХОДІ

НАД МОРЕМ

ЛАЗУРОВИМ ПИЛОМ

У ТРАВІ ВІТЕРЕЦЬ

НЕСЕ ЗАВІСЦУ З МРОРЯ

ДЕСЬ НА СКЕЛЕХ КРИКИ

ЧУТНО ГОЛОСИ СПІВ

ЛИШ ДЕЛЬФІНИ БАВЛЯТЬСЯ У МОРІ

ЛЕБІДЬ ЧОРНИЙ У ВОДІ

В ЛАБИРИНТІ ІЗ ТРОЯНД

Т ИХИЙ САД В КВІДЧАЄ

РОСЯЙНИСТИМ ЦВІТОМ

ЛІС РОЗКВІТ ЛЕШЕ ЗОРЯ

ПРОМОВЛЯЄ СОНЦЕ

ВІТРОМ У ТУМАНІЙ

ДИМЦІ ЧУТЬ ПТАШИНИЙ СПІВ

ПОЛЕ ВОЛОШКОВЕ З МАКІВ

ВОДОГРАЄМ БАВИТЬСЯ ДИЛЬФІН

І РУСАЛКА НІЖНО УСМІЖАЛАСЬ

ВІТЕР НЕСЕ ЗАПАХИ ЛІСІВ

ВОДОСПАД ЦІЛЮЩИЙ МОЛОДИЛЬНИЙ

ЛИШ КАСКАДОМ В ВИДНОКОЛІ ЧУЕТЬСЯ

ВУЛКАН РІЧКА ВОГНЯНАЯ ПРОТІКАЄ

ЛИШ ПЛЮЩЕМ ЗАРІС ТОЛЙ ЗАМОК НА ПІСКУ

СОНЕЧКО У МОРЕ СХОДИТЬ

ЗОРІ УМИВАЮТЬСЯ В РОСІ

ВІТЕРЕЦЬ ХОВАЄТЬСЯ В РОСІ \

КВІТИ РОЗКВІТА У ТЕМНОТІ

І В ВИСОКІЙ БИСТРИНІ У ТУМАНІ

В ДАЛИНІ ДЕСЬ ДРАКОН

У ВОДОСПАД ЗАХОДИТЬ


Рецензии