***

я за слово учепилась

нова рифма народилась

новий віршик прилетів
 
у стіхіру полетів

розважатись захотів

читач  віршика полюбить
приласкає приголубить.

ой як любо й мені стало
сумувати перестала

користь людям принесла
і сама любов знайшла...


Рецензии
Так и должно быть.

Забина   04.12.2019 21:59     Заявить о нарушении