Колы ты умер вроде,

А после зном vывэш

…А я, как Пётр Мамонов,
Іду!.. куда? Зачем?
Неуv-то впрям погоню
Устроіла мне дрень?

Бо я v локтём у морду,
Ага, ну, vонку ведь.
А ны оно, гых, vопкаj
Да у выдро са сметьть.

І … на: э, помоч скора!
А забыры шызень!
І я повірыв, Боvэ!
І –оп-па! У побег!

Эх, а кругом красотьте!
Цвыты, берозкі, лес…
І річка дывна онь vэ.
І шо – мне умереть?

Да шо v гэто со мноё…
Я скынув латьте всэ
І босяком по полю!
А sэ v прохладно, бесь.

Мы в городе. Героі.
За нас усё тут, хэ!
А не хатіш шоп попы
Тыбэ топталы в sэнь?

І я послухав бога.
І ліг, дэ часовэньк.
На кладбіsы убогым
І знов заснув на век.

І раптом просыпаюсь:
А дэ я наконец?
Га? Шо? – Ты був тут гондэ? –
Да нет! Ны шызофрен! –

Но капітальныj дохтор 
Уvэ бычком рывэ:
Что?! Брэшыш, гадка кнопка!
Фамілія! – Кузнец…

Но все v вы на учоте:
Когда, кому дав рэдьк…
І вот – о5 vывёма:
Vывёлы чыстять медь!

Когда ты на работі
І правідно довбэш,
То ты хар-рошыj в подлых:
А ну, как нада, леv!

Дурак! В ёго звоночэк!
Чого лякаіш детк?!
І всё пошло по нормы:
Шукае псарня ведьм.

А Кіт адчістімш род своj
І всэ оббігав ексь.
І от, сыдыть, высёлыj,
Sырбатыj, белыj дед.

Но гэто всё увсё vэ
Чы пра2, мілыj дек?
Ты v был огонь, га, Пётра?
Нывvэ нысэш вуv свет?

Проsеніе і кротость,
Коль бЮт поганы чэрть.
І только ліш за пчолок
І за шыршнеj даj в рэбр.

Ну-да, так гучать в школах.
Быз здачы. Ны ответь.
Всегда бо ломыш плота,
Ек еблычка захцэш.

А смуты отчого, брат?
От слова, шо бы звень.
Ны понімае Кобра,
Шо сынка Тігыр, прэнт.

Вот і здають нас скорыj.
А шо там! Здалі v нерв!
Стрылец бо, бы Рачочэк
Чы Павучок неvнеjш.

Да, еслі б Астралогію
Хоть крохы вбыты в сценк!..
Куда выдэш панчохыj!
Не, ты сав7 дурнэньк.

І словком прыласкаты
Не смееш ты ны девк.
Бо гэ вvэ v посягательсф
На методічкы пнеj.
І все ламают кветк.


Рецензии